Direct la continutul paginii »

Axa Imobiliare SRLCauti sa cumperi o casa, apartament, teren sau sa inchiriezi un birou?

Vrei sa vinzi sau sa inchiriezi o proprietate?

AXA Imobiliare reprezinta solutia completa la orice solicitare de ordin imobiliar.

AXA Imobiliare ofera servicii de consultanta imobiliara la cele mai inalte standarde. Gestionam o baza de date cu oferte / cereri imobiliare care se adreseaza atat segmentului corporate cat si segmentului rezidential.

Clientii nostrii sunt persoane fizice active care doresc achizitionarea de apartamente sau case individuale in ansambluri rezidentiale sau de terenuri in zone dezvoltate sau in curs de dezvoltare rezidentiala, precum si persoane juridice care doresc achizitionarea / inchirierea de birouri, terenuri cu destinatie rezidentiala sau industriala.

Pe langa activitatile specifice unei agentii imobiliare, oferim si consultanta imobiliara reala.
Echipa AXA Imobiliare, aduce un suflu nou pe piata imobiliara prin oferirea de servicii de un real profesionalism. Pentru a veni in intampinarea satisfacerii cerintelor clientilor, AXA Imobiliare este la dispozitia clientului pentru orice problema - juridica, financiara, bancara - pana la incheierea tranzactiei si chiar dupa aceea.

Piata imobiliara este marcata de schimbari frecvente, de aceea este bine sa fim bine informati atunci cand dorim sa vindem sau sa cumparam un imobil. Aflati mai multe despre creditele imobiliare acordate de banci, care sunt agentiile din zona Dvs. la care puteti apela si multe altele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Axa Imobiliare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Axa Imobiliare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Axa Imobiliare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.