Direct la continutul paginii »

Horus Center SRLInfiintata in anul 2003, Horus Center S.R.L este situata in Pitesti, judetul Arges. Ceea ce isi propune firma Horus Center S.R.L este sa ofere produse de calitate ca: consumabile, copiatoare, hartie birou, dosare. Compania noastra are un personal de 4 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Horus Center S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Principala preocupare a companiei Horus Center S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.
Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Horus Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Horus Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Horus Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.