Direct la continutul paginii »

Super-Calculator SRLSuper-Calculator SRL are o experienta de 15 ani in distributia articolelor de papetarie si birotica.

Gandim rolul nostru, ca o intermediere activa si o relatie deschisa, intre beneficiari si producatori sau brand-owneri, pe de-o parte servindu-ne clientii cu maxima competenta si profesionalism, iar pe de alta parte incercand sa venim in intampinarea nevoilor producatorilor si reprezentantilor acestora prin sprijinul acordat in orientarea sortimentala si de preturi.

Politica noastra se ghideaza dupa formula ‘One-Stop-Shop’ incercand a oferi clientilor nostrii o gama de produse deosebit de variata, - peste 2000 de sortimente - la preturi competitive, din toate domeniile articolelor necesare echiparii unui birou modern, incepand cu articolele clasice de papetarie – articole de scris, articole de organizare si arhivare, articole de prezentare si reclama – si terminand cu articole, consumabile si accesorii de birotica si IT, necesare unui birou modern.

Pentru completarea gamei noastre de oferta ne-am dezvoltat si un sector de microproductie si servicii capabil a furniza articole specifice si personalizate fiecarui client, dar si servicii de consultanta, intretinere echipamente si activitati conexe de tipografie, in special orientate catre tirajele medii si mici .

In acest mod putem fi siguri ca orice client va gasi la noi solutia ideala pentru dotarea birourilor sau articolele necesare pentru o campanie de reclama oricat de pretentioasa.

Orientarea noastra catre distributia unor marci inregistrate este justificata atat prin nivelul calitativ al produselor ofertate, cat si prin deschiderea solutiilor de dotare preconizate in concordanta cu orientarile si politicile de productie si marketing pe termen scurt, mediu sau lung ale furnizorilor de pe plan international.

Prin acest mod de abordare, putem garanta un cost minim al logisticii, concomitent cu maxima stabilitate a solutiilor tehnice ofertate alaturi de o gama de servicii performanta.

Este necesar a puncta ca ar fi incorect sa declaram ca stocurile noastre nu pot fi depasite punctual de anumite cereri, dar in aceste cazuri ne obligam sa furnizam in acord cu beneficiarul sortimentele similare disponibile, sau sa determinam termenul ferm la care comanda poate fi indeplinita in sortimentatia solicitata initial.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Super-Calculator SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Super-Calculator SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Super-Calculator SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.