Direct la continutul paginii »

Alternativ Media SRL



Alternativ Media va ofera produse si servicii pentru promovarea afacerilor si brand-urilor dumneavoastra. Am inceput cu o echipa tinara si dinamica dar an de an am acumulat o experienta bogata si am pus in practica idei si solutii inovatoare.

Infiintata in 1998 la Brasov, Alternativ Media si-a extins an de an sfera de acoperire fiind astazi prezenta atat la nivel local cat si la nivel national.

Compania si-a diversificat continuu activitatea prin dezvoltarea de capacitati proprii de productie publicitara si ateliere de creatie.

Echipa noastra va ofera consultanta in toate fazele realizarii produselor respectiv conceptie grafica, machetare, productie si montaj.

Realizam agende, calendare, bannere, panouri, reclame, materiale promotionale, pixuri, brichete, brelocuri, cd dvd de prezentare, autocolante, inscriptionari auto si vitrine, litere volumetrice, firme luminoase cu tub de neon si leduri, printuri, tampografie, serigrafie, transfer termic, imprimari tricouri, sepci, echipament de lucru, cravate, sacose de panza, textile, echipament sportiv, umbrele, suporti pentru pahare, mouse pad, puzzle, roll up, click frame, steaguri, poster hanger, sisteme de cabluri, placute gravate, pliante, fluturasi, carti de vizita, design, site-uri web



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Alternativ Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alternativ Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alternativ Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.