Direct la continutul paginii »

Hamat Impex SRLFirma Hamat, avand sediul principal in Craiova va pune la dispozitie o gama completa de produse destinate protectiei solare si pentru umbrire dar si pentru decorarea interiorului locuintei dumneavoastra cum ar fi jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele romane, storuri, screenuri, copertine retractabile sau marchize, rolete, plisse, rulouri exterioare din aluminiu si PVC , tamplarie pvc si aluminiu, usi pliante, plase tantari, dar si usi de garaj rulou sau sectionale.

Va invitam sa rasfoiti paginile acestei prezentari pentru a descoperi beneficiile pe care le puteti avea daca va decideti sa colaborati cu Hamat.


 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hamat Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hamat Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hamat Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.