Direct la continutul paginii »

Matlascom 2000 SRLMATLASCOM 2000 SRL a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect de activitate executia de servicii de matlasare a tesaturilor si productia de captuseala matlasata si vatelina matlasata. Experienta dobandita in domeniul producerii de captuseli matlasate, vatelina matlasata si tesaturi matlasate precum si raportul calitate-pret deosebit de bun ne recomanda ca una din firmele de top din acest domeniu pe piata din Romania.
 
Dispunem de o gama variata de utilaje pentru matlasat avand posibilitatea realizarii unui numar practic infinit de modele de matlasare, inclusiv realizarea unor modele de captuseala matlasata, vatelina matlasata si tesaturi matlasate la sugestia clientului. Deasemenea in baza noastra de date se gasesc peste 20.000 de modele de matlasare. La acestea se adauga lunar noi modele de matlasare, modele folosite de cele mai prestigioase case de moda din lume.
 
Avem pe stoc o gama extinsa de culori de ata pentru matlasare.
 
Calitate , flexibilitate, profesionalism - consideram a fi atuurile ce ne recomanda in relatia cu clientul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Matlascom 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Matlascom 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Matlascom 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.457Anunturi