Direct la continutul paginii »

Frottierex SAPe parcursul activitatii de mai bine de 100 de ani, in societate au intervenit mai multe etape de modernizare si restructurare ale fluxurilor tehnologice producandu-se o diversificare a structurii sortimentale a tesaturilor din bumbac.


Anul 2002 a insemnat pentru societatea noastra o cotitura radicala in ceea ce priveste modernizarea fluxurilor tehnologice prin dotarea cu masina de urzit Taiana, masini de tesut Dornier de ultima generatie dotate cu cap Jaquard electronice tip Staubli, masini de cusut automate tip Schmale Durate, linii moderne de albit – vopsit.


Tehnologiile de finisare ale produselor sunt realizate pe baza de coloranti si chimicale ale firmei Bezema – Elvetia care le asigura un tuseu moale, un grad mare de absorbtie a apei, rezistenta in procesul de curatire, conferindu-le calitati superioare fata de orice alt produs similar procurat de pe piata.

De asemenea S.C. FROTTIEREX. S.A. are implementat si mentine un sistem de management al calitatii, conform conditiilor din Standardul SREN ISO 9001: 2001 precum si certificatul de utilizare a marcii programului Punctul Verde acordat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Frottierex SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Frottierex SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Frottierex SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.399