Direct la continutul paginii »

ET Alecsandru DimitrovFirma noastra ET Alecsandru Dimitrov din orasul Velichi Preslav, este o firma cu traditie de 15 ani in productia de mase plastice, asigurand produse de uz casnic si gospodaresc.

Produsele noastre sunt insotite de certificate de calitate si de conformitate demonstrand astfel calitatea pentru articolele care intra in contact cu alimentele. In dorinta de a diversifica paleta de clienti, firma noastra a inceput o campanie de extindere pe plan european propunandu-si sa creeze in primul rand o retea de distributie in Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ET Alecsandru Dimitrov se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre ET Alecsandru Dimitrov in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ET Alecsandru Dimitrov, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.141Produse

    1. 2