Direct la continutul paginii »

General Power Tools SRLMagazin-scule.ro este un magazin online unde poti cumpara sigur si rapid produse din gama noastra de scule, unelte si echipamente la cele mai bune preturi din Romania.

SC GENERAL POWER TOOLS asigura o gama intreaga de operatii de intretinere si reparatii in unitatea sa de service din Bucuresti din Soseaua Antiaeriana, Nr.31, etaj 1,Sector 5, pentru utilajele si echipamente  marca– STIHL VIKING Honda  Bosh Makita HomeElite  RYOBY.

Unitatea noastra de service este echipata cu sisteme de ultima ora de diagnosticare si reparare, iar tehnicienii nostri de service au beneficiat si beneficiaza anual de o pregatire intensa, fiind la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de reparatie.

SC GENERAL POWER TOOLS va pune la dispozitie o serie de operatiuni post - vanzare dintre care amintim:

  • Revizii tehnice curente/reparatii in perioada de garantie si post-garantie
  • Furnizare de piese de schimb originale
  • Revizii tehnice curente/reparatii in perioada de garantie si post-garantie
  • Instruirea clientilor pentru utilizarea / exploatarea / intretinerea utilajelor;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Power Tools SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Power Tools SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Power Tools SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.