Direct la continutul paginii »

Eclectarte SRLInca de la infiintare Eclectarte S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Eclectarte S.R.L. efectueaza design interior (picturi murale, tencuieli, zugraveli, mobilier, corpuri de iluminat). Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Eclectarte S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Clienti:ANGST,PUBLICIS,2ACTIVEPR,REGINA MARIA

DRAFTFCB,Q-STUDIO,HI-LIFE,
In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eclectarte SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eclectarte SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eclectarte SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.