Direct la continutul paginii »

Prodet Engineering SRLProdet Engineering este o companie privata, cu sediul in Bucuresti, ce ofera servicii de proiectare al structurilor de rezistenta in domeniul constructiilor civile si industriale.
Prodet Engineering raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor, avand ca obiectiv principal/de baza asigurarea unor servicii de inalta calitate

- structuri economice si sigure - in conformitate cu cerintele normelor si reglementarile legislatiei tehnice romanesti privind nivelul de calitate si siguranta al constructiilor.


Oferta de servicii Prodet Engineering se adreseaza in special Birourilor de Arhitectura si Birourilor de Proiectare, venind in intampinarea acestora cu o gama larga de servicii:


- proiectare: predimenionare, calcul structural, consolidari/extinderi, detaliere si planuri de executie, deviz analitic, conformare higrotermica si acustica.
- consultanta tehnica
- asistenta
- alte servicii: studiu geotehnic, verificari, expertize si ridicari topometice.
De asemenea, alaturi de colaboratorii nostrii, PRODET Engineering vine in

intampinarea investitorilor cu o gama larga de servicii in vederea obtinerii unei solutii optime din punct de vedere economic si functional.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodet Engineering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prodet Engineering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodet Engineering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Prodet Engineering SRL


34.760