Direct la continutul paginii »

Alttrex Design SRLAveti o terasa ? vreti sa va creasca vanzarile  in zilele toride de vara ?

Va putem furniza un sistem de racire prin pulverizarea apei in mediu ( unde, prin evaporare, absoarbe caldura ) cu ajutorul unor pompe de inalta presiune prin intermediul unui sistem linie de difuzie de duze cu diametre submilimetrice (0,15-0,3 mm). un litru de apa, prin evaporare absoarbe caldura echivalenta cu 7 kg de gheata.

Sistemele pot echipa orice fel de spatii precum terase, balcoane, pergole, discoteci in aer liber, terase de restaurant sau cafenele. pot fi folosite si ventilatoare special echipate in sistem mixt cu linia de difuzie, pentru a asigura o mai buna circulatie  a aerului.

Pot fi montate si in corturi, sub umbrele, la piscine, practic in orice spatiu deschis sau semiinchis, asigurand un mediu racoros in timpul verilor toride si un mai mare numar de clienti multumiti si satisfacuti!

"cu costuri mici efecte maxime"Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alttrex Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alttrex Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alttrex Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.