Direct la continutul paginii »

Euro Eco-tech SRLReprezentam pe piata romaneasca producatori europeni ale caror produse le comercializam direct sau inglobate in solutii de ventilatie, desprafuire, desfumare, transport pneumatic de pulberi.
Ca membru al E.a.c.a.d.e.s., contribuim la imbunatatirea sigurantei exploatarii sistemelor de filtrare si ne implicam activ in imbunatatirea sistemului legislativ european pe acest specific.
Prezenta la nivelul intregii tari, compania noastra si-a propus sa fie la dispozitia clientilor sai, pentru a identifica problemele acestora legate de calitatea aerului si a gasi modalitati de solutionare a lor.

Produse si servicii:filtre aer Camfil Farr, solutii de filtrare industriala, ventilatoare industriale mz aspiratoriContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Eco-tech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Euro Eco-tech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Eco-tech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.