Direct la continutul paginii »

Acma Business SRLAcma Business a fost infiintata in anul 1997, avand ca scop introducerea pe piata a unor produse de inalta calitate pentru statiile de distributie carburanti si spalatorii auto. Detinem un sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2001 pentru toate activitatile desfasurate.
Serviciile noastre se extind in consultanta pentru alegerea echipamentelor potrivite nevoilor clientilor nostril la cel mai bun pret (fit for purpose), cat si instalare, punere in functiune si intretinere in garantie si post-garantie.

Produse si servicii:sampon auto concentrat, sampon auto cu sistem de stralucire si autouscare, spuma activa prespalare auto, ceara, polish auto, produse cosmetica autoContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acma Business SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Acma Business SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acma Business SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.877