Direct la continutul paginii »

Dresaj Sevenk9 SRLNu oricine poate dresa un caine, pentru aceasta fiind necesare anumite insusiri fizice si psihice, precum si un bogat bagaj de cunostinte de specialitate care includ notiuni de anatomie, fiziologie, comportament, precum si cunostinte stricte de specialitate.

Dresajul unui caine necesita munca, timp si cheltuieli materiale.

Dresajul este o inlantuire de actiuni menite sa formeze cainelui acte reflexe conditionate (deprinderi) ce pleaca de la reflexe neconditionate innascute ale cainelui (instincte).Pentru a putea realiza acest deziderat, va trebui sa cunoastem foarte bine aceste intimitati ale psihicului elevului nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dresaj Sevenk9 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dresaj Sevenk9 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dresaj Sevenk9 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.