Direct la continutul paginii »

Digital Fresh Print SRLDigital Fresh Print va ofera o gama completa de servicii de multiplicare al documentelor - xerox, masini de copiat si service pentru orice tip de copiatoare.

Pe langa vanzarea de copiatoare asiguram service si mentenanta la copiatoare. Compania noastra a acumulat experienta cu o varietate mare de copiatoare in centrele noastre de copiere.

Dupa care alegem ce fel de copii vrem sa faca: alb-negru sau color. Unul color costa cam 40% mai mult decat unul alb/negru.

Un copiator este un echipament care face copii la documente, carti. El poate fi conectat si in retea si cu un printer poate sa printeze documentele de pe calculatoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Digital Fresh Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Digital Fresh Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Digital Fresh Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.597