Direct la continutul paginii »

Magic Nails SRLSuntem o companie tanara si in continua expansiune, importator de produse cosmetice profesionale destinate in principal manichiurii si pedichiurii. Unic importator Perfect Lady, produse profesionale de manichiura si pedichiura, companie poloneza prezenta pe 25 de piete europene, cu o gama completa de produse pentru manichiura tehnica si clasica, dar si cu o gama completa de produse SPA. Incepand din anul 2011 suntem unici importatori ai gamei de produse profesionale pentru ingrijirea parului Reto - Spania.

In cadrul companiei activeaza stilisti cu calificare internationala, sustinem periodic cursuri profesionale de constructii de unghii cu gel nivel incepator si avansati, cursuri profesionale de nail art si cursuri profesionale de SPA.

Pentru detalii suplimentare ne gasiti pe www.magicnailsart.ro sau pe Facebook Magic Nails Constanta si de asemenea la adresa Str IG Duca, nr 37, Constanta , cel mai mare si mai complet magazin de produse pentru unghii din Constanta!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Magic Nails SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Magic Nails SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Magic Nails SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Magic Nails SRL


39.284Produse

    1. 2