Direct la continutul paginii »

Dannypool SRLConstructii piscine, jacuzzi, bazine olimpice, tratare apa piscine, instalatii filtrare apa.

Firma noastra este infiintata in anul 1996 fiind printre primele firme de construcii a piscinelor din Romania.

Suntem o echipa tanara si motivata, cu experienta in realizarea de piscine, saune, bai de aburi si spa cu o experienta de peste 10 ani. Suntem Hotarati sa transformam visele tale in realitate, ne-am numit Dannypool— Constructor de vise.

Solutia propusa de noi este una completa si cuprinde consultanta tehnica, proiectare, import de produse, livrare, montaj, punere in functiune, garantie si postgarantie.

Va oferim o gama variata de produse la cheie , montaj de echipamente, reconditionari, intretinere si service.

Executam la cererea clientului piscine modulare, piscine din beton, echipari de piscine, piscine private, piscine publice, saune modulare si lambrisate, bai de aburi, spa-uri private sau publice

Cu un personal calificat de mai bine de 10 ani in constructia si realizarea de piscine, oferim clientilor nostri ultimele solutii in materie de executie, echipamente de ultima ora, concepte noi, precum si o calitate a executiei ridicata.

Perfectionarea noastra se face prin specializari regulate, atentia la tot ce este nou, studierea tendintelor in domeniu, participarea la targurile de specialitate, urmarirea publicatiilor internationale si bineinteles printr-o colaborare stransa cu furnizorii nostri.

Partenerii nostri sunt firme cu traditie in domeniu, oferind garantia calitatii pentru piscine, saune, bai de aburi si spa. Alaturi de ei oferim clientilor nostri consultanta, proiectare si executie conform cu standardele europene actuale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dannypool SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dannypool SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dannypool SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Dannypool SRL


39.742Produse

    1. 2