Direct la continutul paginii »

Green City Construct SRLAmplasare: Localitatea 1 Decembrie, Ilfov

Pret de la: 99.930 €  TVA inclus
Descriere proiect
 
Developer: Green City Construct
Localizare: sos. Giurgiului nr. 264, km 18, Localitatea 1 Decembrie
Tip imobil: case  
Numar camere: 4
Numar case: 500
 
Amplasament
Green City este amplasat intr-un fost domeniu al Reginei Maria cu suprafata de 100 ha dintre care 25 ha reprezinta spatii verzi si parcuri, zona verde avand dimensiunile parcului Cismigiu, cu acces pe un drum drept cu patru benzi, în Zona Metropolitana a Bucurestiului.
 
Green City este unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale aflate in dezvoltare in Romania. Viitorul “oras verde de langa Bucuresti” este situat la 9 kilometri de iesirea din Bucuresti si la 30 de minute de centrul Capitalei. Green City este locul perfect pentru bucurestenii care doresc o viata fara poluare si aglomeratie, dar nu vor sa renunte la confortul vietii citadine.
 
Unicitatea acestui proiect consta in investitiile realizate de dezvoltator pentru a asigura locuitorilor Green City o viata la standarde europene: in Green City exista deja supermarketul Red Market by Mega Image, ce comercializeaza peste 4000 de sortimente de produse, gradinita de stat din Green City este situata chiar in cartierul NEVA; copiii tai pot merge in siguranta la gradinita de langa casa, restaurantul Felicity care este deschis zilnic,  Green City dispune si de cabinet medical inaugurat in data de 22 Februarie 2010.  Printre facilitatile viitoare, Green City va pune la dispozitia locuitorilor sai: Ceainarie / Patiserie, Farmacie, Sala Fitness, Hotel Spa, Audio & Video Center, Aprozar, Florarie, Terenuri de tenis si fotbal.
 
Accesul din DN5 pana in centrul Green City este asigurat de un bulevard cu patru benzi numit Bulevardul Regina Maria. Ansamblul beneficiaza de mai multe drumuri de acces asfaltate, de trotuare de 3 m largime, precum si de artere pietonale pentru promenada.
 
Stadiu proiect
 Primele 356 de case sunt finalizate. Primele 100 de familii s-au mutat deja in Green City. Au inceput lucrarile la faza 2 – inca 150 de case.
 
Detalii case:
Casele sunt structurate astfel:
- parter: acces principal, hol de primire, living-room, bucatarie, grup sanitar;
- etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie plus dou? dormitoare cu o baie cu dus.
 
Suprafata lotului este de 187 mp, cea construit? este de 76,72 mp, cea desfasurata - 153,44 mp, utila - 118,71 mp si curtea - 110 mp.
 
Preturi:
Casa Neva Economic – pret promotional: 99.930 Euro (TVA inclus)
Casa Neva Basic – 118.925 Euro (TVA inclus)
Casa Neva Standard - 123.931 Euro (TVA inclus)
Casa Neva Standard Plus - 134.575 Euro (TVA inclus)
 
Green City ofera clientilor sai prin parteneriatele incheiate cu mai multe banci conditii speciale de finantare si anume un discount de 1% fata de dobanda standard afisata de banci la ghiseu, precum si consultanta gratuita pentru obtinerea finantarii prin intermediul a 4 brokeri de credite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Green City Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Green City Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Green City Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Green City Construct SRL


35.067Produse

    1. 2