Direct la continutul paginii »

Luta-com SRLVINDEM  10 CASE DE LOCUIT SI DE VACANTA INTR-UN ANSAMBLU DE CASE SITUAT LA GURA NEGRII, COM. DORNA ARINI, JUD. SUCEAVA, LA 5 KM DE CENTRUL ORASULUI VATRA DORNEI.
 
Construim orice si oriunde in tara. Calitate si seriozitate bucovineana 
 

Suntem firma de constructii cu capital 100% privat, situata in jud. Suceava, localitatea Vatra Dornei.

Suntem certificati ISO 9001:2001. Cu o vasta experienta si cu accent pe profesionalism si calitate construim din anul 2004: case de locuit, case de vacanta, cabane, pensiuni, hale de productie, hangare de avioane, spatii comerciale, terase, bungalow-uri, case de tip camping, sate de vacanta. Pe langa activitatea de constructii propriu-zisa, firma noastra realizeaza renovari de case traditionale, modernizari de case, mansardari, sarpante, lucrari conexe precum: aductiuni de apa, canalizare, drenari, iazuri, imprejmuiri, mobilier de exterior . Peste 50% din lucrari sunt realizate in zona Vatra Dornei.

 

Alte avantaje pe care le oferim clientilor nostri:

- Construim cu programul „PRIMA CASA”

- Construim orice si oriunde in taraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luta-com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Luta-com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luta-com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Luta-com SRL


39.600Produse

    1. 2