Direct la continutul paginii »

Silvicola Impex SRLSuntem o societate comerciala cu capital suta la suta privat ,avand ca domeniu principal de activitate achizitia ,prelucrarea si comercializarea ciupercilor comestibile din flora spontana si a fructelor de padure.


Ne puteti gasi in orasul BERBESTI str. TG. GANGULESTI nr 245 jud VALCEA unde avem sediul firmei.Noi avem centre de achizitie pe teritoriul judetelor : VALCEA ,GORJ ,HUNEDOARA SI SIBIU ,avem un nr. de 5 angajati iar in lunile de vara in jur de 100 de zilieri pe doua schimburi.Avem o baza materiala compusa din doua hale de productie un tunel de congelare la -45 grade celsius ,doua depozite de pastrare marfa congelata ,o camera frigorifica de refrigerare ,doua uscatoare pentru ciuperci ,5 autoutilitare folosite la transport si alte mijloace fixe.


Suntem deschisi orcarei colaborari atat cu persoane fizice cat si juridice de pe teritoriul ROMANIEI.Va miultumim anticipat pentru o eventula colaborare .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Silvicola Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Silvicola Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Silvicola Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.870