Direct la continutul paginii »

Contempo Cars SRLÎnfiinţată în 2001, reprezentanţa BMW din Braşov este unul dintre cei mai importanţi dealeri din ţară, plasându-se constant în topul vânzărilor din România.
 
Performanţa Contempo Cars se datorează atât maşinilor excepţionale, cât şi prestaţiei echipei experimentate, atât la vânzări, cât şi la service. Depozitul de piese de schimb asigură necesarul operaţiunilor de service, dar şi al magazinului de piese şi accesorii.
 
Pe lângă toată gama de autoturisme BMW noi, oferta Contempo Cars include „BMW Company Cars”, ce completează posibilităţile achiziţionării unui autoturism BMW de calitate certificată. 
 
Vrei să îţi vinzi sau să îţi schimbi maşina?
Vino la dealerii Automobile Bavaria pentru o evaluare gratuită şi pleci cu cea mai bună ofertă de achiziţionare sau buy-back.
 
Ofertă valabilă pentru TOATE MĂRCILE ŞI MODELELE de autoturisme, doar în reţeaua Automobile Bavaria Group.
 
Membru al Automobile Bavaria Group, Contempo Cars a dominat în 2007 piaţa auto premium din Braşov, plasându-se pe primul loc în vânzările segmentului, la distanţă faţă de competitori. Modelele vedetă ale anului 2007 au fost BMW X5 şi Seria 3.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Contempo Cars SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Contempo Cars SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Contempo Cars SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.035