Direct la continutul paginii »

Michelini Prest SRLParte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia si SsangYong in judetul Caras Severin, AutoCatania, inaugurat in anul 2008, pune la dispozitia clientilor sai o intreaga gama de servicii de consiliere, vanzare si postvanzare la standarde de calitate impuse atat de producator cat si de importator.

In acest sens, AutoCatania dispune de un Complex Integrat cu o suprafata de cca 3000 m2, parcare, spatii service si depozit de piese de schimb precum si de o echipa profesionista pregatita sa raspunde oricaror solicitari din domeniu. Experienta si pasiunea pentru lumea automobilelor ne pozitioneaza intre cei mai buni din acest domeniu si ne recomanda tuturor celor ce isi doresc nu numai un autovehicul dar si un pachet de servicii complet si eficient.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Michelini Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Michelini Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Michelini Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.515