Direct la continutul paginii »

Auto Schunn SRLFirma Auto Schunn S.R.L. este prezentă pentru dumneavoastră în trei oraşe din România: Arad, Deva şi Suceava.

Ne-am propus ca obiectiv principal calitatea . Pentru a realiza acest obiectiv, am format o echipe de oameni bine pregatiţi, care promovează produse din domeniul auto de cea mai bună calitate şi cele mai noi tehnologii.

Mercedes-Benz Insurance Broker vă oferă un pachet complet de servicii de asigurare pentru achiziţia autovehiculului Dumneavoastră.

In calitate de broker independent de asigurări, vă reprezentăm interesele faţă de companiile de asigurare şi vă stăm la dispoziţie la alegerea oricărui produs de asigurare legat de autovehicul Dumneavoastră.

Mercedes-Benz are o tradiţie de peste o sută de ani şi deţine nenumărate inovaţii în domeniul mobilităţii. Azi ne concentrăm atenţia asupra automobilelor de pasageri ca referinţă de calitate, excepţionalelor vehicule comerciale şi asupra serviciilor remarcabile care aduc valoare în beneficiul clienţilor noştri.

La Auto Schunn beneficiaţi de servicii profesioniste de cea mai bună calitate.

Calitatea germana recunoscută este obiectivul echipei Auto Schunn iar satisfacţia clienţilor este de fiecare dată un prilej de confirmare a valorilor companiei. 

Evaluăm toate aspectele de la început şi până la sfârşit. Chiar şi în faza de dezvoltare, acordăm o importanţă deosebită creării unui design de autovehicul pe baza unor materiale ecologice şi reciclabile, de exemplu: materiale uniforme pentru barele de protecţie şi pentru ranforsarea părţii inferioare a caroseriei. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Schunn SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Schunn SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Schunn SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.119