Direct la continutul paginii »

Casa Laurenta SRLAtelierul de croitorie Casa Laurenta si-a inceput activitatea in februarie 2008 având-o la timonă pe D-na Laurenta Mihai, croitoreasă in varstă de 53 ani cu peste 30 de ani de activitate in acest domeniu.

Gama de produse ce pot fi confectionate incepe de la clasicele fuste, sacouri, compleuri, pantaloni, rochii până la costumatii speciale pentru anumite evenimente (baluri, teatru)

Serviciile oferite constau in design vestimentar si suport pentru client in alegerea modelelor, confectionarea acestora cu ajutorul unei singure probe, precum si diverse scurtări, modificări .

Pentru exemple de modele si produse vizitati galeria foto.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Laurenta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa Laurenta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Laurenta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Casa Laurenta SRL


34.222Produse

    1. 2