Direct la continutul paginii »

Carmedia Concept Group SRLCarmedia este o societate care furnizeaza servicii de publicitate outdoor, folosind un suport dinamic, targetat si cu impact foarte mare si foarte vizibil in aglomeratia urbana: autoturismul.

Modelul nostru de business se axeaza pe optimizarea bugetelor de promovare prin realizarea campaniilor publicitare outdoor folosind masinile ca purtatoare de mesaje ale clientilor nostri in trafic.

Serviciul de baza pe care il ofera societatea Carmedia este carvertising-ul: publicitate pe masini personale prin lipirea de autocolante publicitare. Multumita carvertising-ului, reclama se afla tot timpul in miscare, ajunge la un numar foarte mare de privitori si atrage atentia participantilor in trafic.

Este o publicitate interactiva, care nu poate fi evitata, este „eye-catching”, masurabila si care poate fi foarte targetata (atat in functie de zona, cat si de obisnuintele soferilor).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carmedia Concept Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Carmedia Concept Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carmedia Concept Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Carmedia Concept Group SRL


33.999Produse

    1. 2