Direct la continutul paginii »

Cancorp SRLFirma Cancorp Computers a extins serviciul de Internet Wireless sub denumirea CAFFEnet. Serviciul este disponibil in localitatea Bretcu, Lemnia, Martanus, Lunga si are o raza de acoperire wireless de peste 64 km patrati.

Ehipamentele de acces si instalarea serviciului sunt oferite de noi.

Echipamente de acces:
- Antena parabolica de tip plasa, distanta de focalizare: 15"(inch), cross polarization rejection: 28 dB, eficienta: 50%, dimensiuni: 27" X 30"

- Router Wireless nLITE Edimax BR-6224n. Viteza de transfer 150 Mbps. Edimax BR-6224n este un echipament wireless compatibil cu dispozitivele care functioneaza pe standard IEEE 802.11b/g, dar si cu cele IEEE 802.11n.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cancorp SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cancorp SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cancorp SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.310