Direct la continutul paginii »

Cabinet medical individual Dr. Orbeanu ValentinCabinet medical individual, asociat altor cabinete de specialitate, situat vis a vis de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Medic primar ortopedie-traumatologie, chirurgie plastica si reparatorie, doctor stiinte medicale, cu experienta de peste 20 ani in specialitate, desfasurata intr-o sectie clinica.

Cadru didactic asociat facultatii de medicina a Universitatii "Ovidius" Constanta.

Acorda: Consultatii si tratament ortopedic posttraumatic si sechelar, imobilizari gipsate si orteze, pansamente. Tratament deviatii coloana vertebrala (scolioza, cifoza) si picior stramb congenital; picior plat si monturi; artroze, artrite, bursite si colectii; tratament osteoporoza; infiltratii periarticulare si injectii intraarticulare cu acid hialuronic pentru coxartroza, gonartroza si alte atroze.ratament estetic antirid si anti-aging cu filere, mezoterapie si injectii toxina botulinica. Electro- miostimulare si lifting non- chirurgical. Recomandare si efectuare masaj medical.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet medical individual Dr. Orbeanu Valentin se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cabinet medical individual Dr. Orbeanu Valentin in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet medical individual Dr. Orbeanu Valentin, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.988