Direct la continutul paginii »

BizMED SRLFirma BizMED se ocupa cu importul si distributia de consumabile medicale, manusi examinare latex si nitril, vacutainere vacutest Kima, consumabile din plastic de unica folosinta sterile si nesterile, gel ecografie, ipl, eletrostimulare, comprese sterile si nesterile, seringi si ace Becton Dickinson, leucoplast panza, transparent si matase, micratainere biochimie, hematologie, recipiente medicale sterile si nesterile, etc.

Ne adresam in special clinicilor medicale, policlinicilor, centrelor medicale si cabinetelor medicale, distribuitorilor si subdistribuitorilor. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si conditii optime de colaborare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BizMED SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre BizMED SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BizMED SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
BizMED SRL


32.500