Direct la continutul paginii »

Paloma Star SRLS.C. PALOMA STAR S.R.L. CONSTANTA este o firma privata cu capital integral romanesc, ce se adreseaza tuturor celor care doresc sa beneficieze de confortul oferit de sistemul inovator de tip dozator(water cooler).
 
S.C. PALOMA STAR S.R.L. produce, imbuteliaza si distribuie apa purificata in bidoane de 19 litri, comercializand in acelasi timp si dozatoare de apa (water coolere).
Inaugurata in anul 2009, fabrica este echipata cu o linie de imbuteliere de ultima ora. Apa purificata plata contine toate elementele necesare unei hidratari perfecte a organismului. Produsul nostru indeplineste toate standardele europene.
 

Dozatoarele se bazeaza pe doua tehnologii, dintre care una este axata pe racirea apei pana la 5 grade Celsius, iar cealalta pe incalzirea apei pana la 95 grade Celsius.Racirea se asigura prin intermediul freonului, favorabil mediului.Aparatele pe care vi le oferim sunt produse de varf pe piata internationala, beneficiind si de un design high-tech.  Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paloma Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paloma Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paloma Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.953Produse

    1. 2