Direct la continutul paginii »

Bias Electric SRLBias Electric SRL a fost infiintata in anul 2004 si are ca activitate principala repararea, intretinerea si vanzarea echipamentelor de productie publicitara. Ne adresam tuturor producatorilor de publicitate din toata tara oferind constatarea gratuita, un diagnostic corect si remediere rapida a defectelor in special celor electronice.
 
Interventii service, mentenanta si piese de schimb pentru echipamente productie publicitara: routere CNC gravatoare laser sau freza, plottere indoor outdoor, cutter plottere, tampofgrafe, serigrafe, prese transfer termic, masini folio si embos, laminatoare, ghilotine. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bias Electric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bias Electric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bias Electric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.