Direct la continutul paginii »

Autocomo SRLParte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia si SsangYong in judetele Constanta si Ialomita, AutoComo, inaugurat in anul 2003, pune la dispozitia clientilor sai o intreaga gama de servicii de consiliere, vanzare si postvanzare la standarde de calitate impuse atat de producator cat si de importator.

In acest sens, AutoComo dispune in Constanta de un Complex Integrat cu o suprafata de cca 1725 m2, parcare, spatii service si depozit de piese de schimb precum si de o echipa profesionista pregatita sa raspunda oricaror solicitari din domeniu.

De asemenea, AutoComo a implementat sistemul de management al calitatii ISO9001 cu scopul clar definit de a garanta un nivel cat mai ridicat al serviciilor oferite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Autocomo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Autocomo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Autocomo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.826