Direct la continutul paginii »

Ascar Auto SRLClientii nostri sunt atat importatori si dealeri de vehicule comerciale, cat si firme de leasing sau detinatori de parcuri auto. De asemenea executam lucrari pentru firme mici sau intreprinzatori independenti.

Garantia produslului final (24 luni), precum si serviciile postgarantie sunt asigurate operativ, imobilizarea vehiculului fiind de scurta durata.

ASCAR AUTO este un carosier dinamic, care promoveaza o gama variata de produse pe piata autovehiculelor comerciale. Echipa sa de specialisti si-a castigat o buna reputatie datorita profesionalismului si seriozitatii probate in cei peste 10 ani de experienta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ascar Auto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ascar Auto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ascar Auto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.854