Direct la continutul paginii »

Eurobody SRLGarantia acordata de noi este de 24 de luni de la data livrarii, fiind asigurata de EuroBody la punctul central din Bucuresti sau cu o echipa mobila la sediul dumneavoastra.

EuroBody este partenerul de afaceri al principalilor producatori europeni de utilaje si sisteme componente necesare constructiei de caroserii.

Folosim proiectarea asistata de calculator si pornind de la documentatia tehnica a vehiculelor calculam incarcarile specifice pe axe, imbinam calculul cu prescriptiile normativelor interne si internationale care reglementeaza constructia acestor utilitare.

EuroBody si-a inceput activitatea in 2002, in prezent fiind un punct de reper important pe piata româneasca in domeniul constructiilor de caroserii industriale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurobody SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurobody SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurobody SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.053