Direct la continutul paginii »

Arvo Telecom SRLSuntem integratori de solutii IT&C pentru industria hoteliera.
ARVO ofera sisteme care integreaza, conform cerintelor specifice fiecarui client, tehnologiile audiovizuale si multimedia cu managementul echipamentelor si terminalelor IT si retelelor voce-date.

La noi gasesti solutii complete pentru toate comunicatiile din interiorul hotelurilor, adecvate fiecarei categorii de confort, de la trei stele la cinci stele plus.

ARVO si-a adancit expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii zece ani, cand s-au echipat peste 3000 de camere de oaspeti, prin solutiile si serviciile IT&C si de continut furnizate. Printre clientii ARVO GROUP se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arvo Telecom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Arvo Telecom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arvo Telecom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.531Anunturi