Direct la continutul paginii »

Annarsy SRLASYnet dispune de un colectiv de ingineri si tehnicieni, capabili de rezolvarea oricarei probleme hardware sau software.

In decursul timpului am investit in pregatirea specialistilor nostri, astfel incat ASYnet are o bogata experienta in mentinerea echipamentelor in stare de functionare.

ASYnet ofera servicii hardware si software, de la planificare, proiectare si implementare, pana la administrare, pregatire personal si asistenta tehnica, pentru o gama larga de arhitecturi si sisteme de tehnica de calcul si echipamente periferice.


Cu interventii prompte, cu mentenanta preventiva, contractele de service calculatoare reprezinta un adevarat succes pentru firma noastra care administreaza si intretine in acest moment un numar foarte mare de echipamente.

Pentru un numar mare de echipamente, firma asigura asistenta non stop la sediul clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Annarsy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Annarsy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Annarsy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.953