Direct la continutul paginii »

Insite Consulting SRLIncepand din 2006, INSITE a dezvoltat o infrastructura proprie de fibra optica cu o acoperire pe toata suprafata Bucurestiului si in imprejurimi, astfel se poate oferi conectivitate la servicii internet in orice locatie si in spatiul mai sus mentionat. INSITE ofera conectivitate doar pe mediul fibra optica avand la baza abonamente broadband (canale garantate).

Serviciile oferite includ conectare internet ,web hosting, outsourcing, proiectarea si implementarea solutiilor de securizare a transmisiunilor de date,telecomunicatii voce, precum si constructia si realizarea de retele si sisteme informatice la "cheie" ( cupru si fibra optica) .

Avand laboratoare proprii de mentenanta fibra optica ( sudura fibra optica , instalare fibra optica indoor si outdoor, remedierea defectiunilor aparute, masuratori fibra optica etc), se poate oferi toata gama de servicii si mentenata privind mediul fibra optica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Insite Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Insite Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Insite Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.004