Direct la continutul paginii »

Alex Company SRL Societatea noastra, infiintata in anul 2007 are ca principala activitate vanzarea si service-ul bicicletelor. Datorita cererii clientilor si urmand chemarea pasiunii noastre de a face drumentii montane  organizam si excursii pe trasee din Muntii Cindrel cu mountain bike si de ce nu? - excursii cu ATV-ul. 

 Scopul nostru este sa oferim distractie, libertate si mobilitate. Pentru a ne atinge telurile am decis sa va inchiriem ATV-urile la un pret competitiv si sa va oferim asistenta tehnica si insotire de grup pe tot parcursul calatoriei dumneavoastra, in siguranta, cu ATV – ul nostru. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alex Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.946