Direct la continutul paginii »

Albatros Imp Exp SRLCu o prezenta de peste 15 ani pe piata pieselor de schimb, firma noastra a incercat in permanenta sa raspunda solicitarilor clientilor.

Marcile KIA si indeosebi HYUNDAI au avut cel mai putin de suferit de pe urma perioadei de crize si au ajuns sa urce in clasamentul vanzarilor de masini noi printr-o politica de pret agresiva si o promovare constanta a modelelor noi.

Prima pozitie detinuta de HYUNDAI, in clasamentul vanzarilor marcilor de import dupa primele 8 luni din 2009, este mai mult decit relevanta pentru tendinta actuala a pietei auto.

Experienta pe piata din Asia ne-a determinat sa aducem pe piata din Romania piesele de origine HYUNDAI si KIA, la preturi competitive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Albatros Imp Exp SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Albatros Imp Exp SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Albatros Imp Exp SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.416