Direct la continutul paginii »

Casanda Baby SRLCasanda Baby

Agentia Casanda Baby acreditata ANOFM recruteaza, selecteaza si plaseaza personal pentru babysitting, menaj si ingrijire varstnici in municipiul Constanta. Casanda Baby va ajuta sa va gasiti persoana cea mai potrivita pentru supravegherea si ingrijirea copilului dumneavoastra, casa si persoanele dragi aflate in dificultate. Agentia Casanda Baby va pune la dispozitie personal specializat, verificat medical si judiciar, testat psihologic pentru aceste servicii.

Agentia Casanda Baby a fost creata pentru a veni in intampinarea mamicilor si taticilor din Constanta care cauta pentru copilasul lor cel mai potrivit ajutor. Stim cat este de important sa stai linistit si sa ai siguranta ca il poti lasa pe cel mic pe maini bune. Stim cat este de important sa gasesti persoana care sa-ti impartaseasca convingerile, care sa te inlocuiasca , care sa aiba grija de copilul tau ca si cum ai face-o tu.              

Adresa   Constanta, str. Bucuresti  nr.3, zona Casa de CulturaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casanda Baby SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Casanda Baby SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casanda Baby SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.