Direct la continutul paginii »

Aevum Eco Consult SRLSC AEVUM ECO CONSULT SRL Ploiesti, acorda consultanta in domeniul protectiei mediului, structurata in mai multe servicii, oferind solutii practice, rapide, optime si complete pentru respectarea prevederilor legale din domeniu.

Aevum Eco Consult garanteaza:

  • elaborarea documentatiilor tehnice pentru obtinerea acordurilor/avizelor/autorizatiilor de mediu la un standard ridicat de calitate intr-un timp scurt, la un pret scazut, respectand toate cerintele legale datorita experientei specialistilor nostri;
  • obtinerea actelor de reglementare

Colaborand cu Aevum Eco Consult beneficiati de: consiliere, sustinere si reprezentare in cadrul sedintelor tehnice (CAT) si a celor publice  desfasurate de catre Agentia pentru Protectia Mediului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aevum Eco Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aevum Eco Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aevum Eco Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Aevum Eco Consult SRL


37.465