Direct la continutul paginii »

Xmob Distributie SRLNoi stim ca este criza si ne propunem sa promovam produse de calitate deosebita la preturi promotionale.

XMOB Distributie comercializeaza o gama variata de scaune si mese de terasa , fotolii si canapele, seturi promotionale atractive potrivite atat pentru spatiile publice cat si pentru terasele particulare.

Dispunem de produse pentru toate gusturile si buzunarele, materiale si modele diverse, mobilier din plastic , mobilier cu aspect de ratan, din lemn natural si cadru de sustinere metalic pentru o rezistenta sporita.

Persoana de contact : George CosmaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Xmob Distributie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Xmob Distributie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Xmob Distributie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.