Direct la continutul paginii »

Rocas Decor SRLRocasDecor este importator ce achizitoneaza din intreaga lume piatra naturala de toate tipurile, piatra reconstituita, piatra decorativa pentru constructii din piatra. Prelucram la diferite dimensiuni piatre naturale, atat cele importate cat si cele din interiorul tarii, iar desfacerea produselor noastre se realizeaza prin vanzari in Europa şi Statele Unite ale Americii.

  • Modele piatra naturala
  • Placi din Granit
  • Mozaic pentru baie si bucatarie
La noi veti gasi cea mai diversa gama de modele la cele mai bune preturi. Suntem o companie moderna aflata in creştere constantă si suntem suficient de ambitiosi pentru a ne face simtita prezenta in domeniul amenajarilor interioare si amenajari exterioare.
 
Nou! Un showroom modern cu piatra naturala am deschis in Constanta! Va asteptam!
 
Pentru comenzile mai mari de 100m2 asiguram transportul gratuit oriunde in tara indiferent de tipul pietrei naturale comandate!
 
Piatra decorativa exterioare
 
Utilizarea pietrelor decorative in decorarea spatiilor exterioare si interioare poate imbunatati in mod ideal aspectul lor. De asemenea, curtea si zona de gradina imbogatesc aspectul casei, deci o decorare adecvata  cu piatra naturala decorativa poate conferi o nota de sofisticare acestora.
 
Produsele Rocas Decor se preteaza pentru decorarea interioara si exterioara a cladirilor, pentru decorarea  pervazurilor, decorarea cu  mozaicuri, decorarea spatiilor de gradina, curte sau  gratar cu piatra decorativa pentru exterioare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rocas Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rocas Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rocas Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Rocas Decor SRL


38.180Produse

    1. 2