Direct la continutul paginii »

Euro Finance & Investment SRLEURO FINANCE & INVESTMENT S.R.L in asociere sau parteneriate cu grupuri de firme de servicii financiare facilitatori de fonduri din USA,  intermediaza si faciliteaza fonduri nelimitate in valuta pentru investitii, firme private, Administratii Locale, Regii Autonome, proiecte mari guvernamentale in Romania si in orice zona a globului. 

 
EURO FINANCE & INVESTMENT S.R.L este prezenta in tari din Europa si Asia, astfel ca compania noastra are Agenti si Birouri Asociate mai multe tari din Europa, in Orientul Mijlociu si Coreea de Sud, urmand ca pe viitor sa extindem aria geografica in care vom fi prezenti pe toate continentele prin intermediul Agentilor si Birourilor Asociate.
 
EURO FINANCE & INVESTMENT S.R.L este in masura sa remita proiecte catre partenerii nostri din USA sa promoveze aplicatii de proiecte, prezentari de proiecte si/sau initiative privind solicitarea de Capital de Risc, Finantare, Facilitati de finantare, si tranzactii de tipul participarii la capital si dividende (Joint Venture - Asociere). 
 
Propunerile de proiecte incep de la 10 Milioane USD in sus de la caz la caz. 
 
Pot fi finantate proiecte 100% fara garantii colaterale. Investitia se considera garantie si se ipotecheaza in favoarea fintatorului. Clientul poate opta si pentru un Joint Venture (Joint Venture - Asociere) cu finantatorul.
 
EURO FINANCE & INVESTMENT S.R.L poate ajuta companiile pentru obtinerea de credite si prin partenerii nostri din SUA. 
  
Noi furnizam prin partenerii nostri financiari credite si finantari incepanad de la 10 milioane USD sau mai mult iar in functie de nevoile de finantare ale clientului, aceasta suma poate fi marita. Clientul trebuie sa specifice tipul de finantare de care are nevoie.  
 
Pentru a demara cu o aplicatie, clientul ne va furniza planul sau de afaceri sau rezumatul proiectului. Partenerii nostri vor studia planul de afaceri si daca acesta intruneste criteriile sau conditiile pentru finantare, atunci ne vor instinta.
 
NOTA: TOATE DOCUMENTATIILE VOR FI TRADUSE IN LIMBA ENGLEZA.
 
Cand  toate cele cerute mai sus vor fi obtinute, partenerii nostri vor face o vizita de verificare "due dilligence".  Va informam ca fiecare client este responsabil pentru plata taxei pentru aplicatia sa. 
 
Uneori clientii trebuie sa furnizeze un anumit nivel de garantii colaterale pentru a garanta suma imprumutata. Imediat ce partenerii nostri vor primi formularele de aplicatie semnate si completate in mod adecvat de catre client impreuna cu documentatiile care atesta garantiile colaterale, acestia vor emite oferta lor de finantare.
 
Bineinteles ca aceasta informare este una generala. Astfel ca asteptam intrebarile Dvs legate de acest subiect.
 
Intrucat in Romania aceste surse financiare alternative nu sunt cunoscute suficient sau chiar deloc decat eventual poate la cel mai inalt nivel, este posibil ca persoane neavizate sa aiba indoieli asupra veridicitatii celor de mai sus.
 
Serviciile noastre sunt o alternativa serioasa si viabila vis-a-vis de creditele bancilor comerciale din Romania pentru creditarea oricarui proiect viabil. 
 
Daca aveti nevoie de capital pentru finantarea proiectelor Dvs nu ezitati sa ne contactati. Asteptam sa ne remiteti Planul Dvs de Afaceri impreuna cu documentatiile aferente.
 
In speranta unei viitoare colaborari,
Cu stima,
 
Albert Deak
AdministratorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euro Finance & Investment SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euro Finance & Investment SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euro Finance & Investment SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.