Direct la continutul paginii »

Fundatia Crucea Alb-Galbena Romania

                  

Site-ul Fundatia Crucea Alb-Galbena Romania are urmatoarea prezentare:
Acordã servicii medicale de ingrijire GRATUITE la domiciliu.Misiunea noastra este ca toti OAMENII sa benefiieze de ingrijiri la domiciliu atunci cand au nevoie fara a fi ingraditi de legislatia medicala si sociala care nu reuseste sa fie convergenta.

Informatii relevante despre aceasta resursa: Fundatia CRUCEA ALB GALBENA – ingrijiri medicale la domiciliu -Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: fundatia crucea alb galbena; crucea galbena bucuresti; crucea galbena craiova; crucea galbena; fundatia crucea galbena; fundatia crucea galbena constanta; fundatia crucea alb galbena constanta; asistenta gratuita batrini crucea alb galbena bucuresti; crucea galbena.ro; crucea alb galbena; crucea galbena preturi; firme de ingrijiri medicale la domiciliu bucuresti forum; crucea galbena forum; crucea alb galbana preturi; www.Crucea galbena.ro;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


Fundatia Crucea Alb-Galbena Romania
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.
 1. Eugen LUCAN
  sucCESE, promovarea valorilor, societatea civila, Umanitate, asistenta sociala, drepturile copilului si libertatile fundamentale ale omului, educatie, formare, terapie, creativitate, evaluare, consultanta, supervizare, management, cercetare, ...
 2. Societatea handicapatilor locomotor din Romania
  Societatea handicapatilor locomotor din Romania, asociatie, fundatie, ONG organizatie pentru persoane cu handicap locomotor. Unitate protejata persoane handicap locomotor. Portal, website, forum discutii pentru persoane cu handicap locomotor. Centru ...
 3. Cafeneaua politica si literara
  Publicatie de informare, analiza si cultura politica
 4. Actiunea Romana
  Site al Asociatiei Actiunea Romana. Dedicat studierii istoriei romanesti interbelice. Contine cercetari, documente din presa vremii, sinteze.
 5. Asociatia ProStemCell
  Asociatia ProStemCell militeaza pentru promovarea, respectarea si garantarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, integarea socio-profesionala, sprijinirea tratarii, reabilitarii si cresterea calitatii vietii acestora.
 6. Seniori.ro - Resurse pentru seniori
  Seniori.ro este un site de resurse pentru persoanele in varsta si familiile lor. Aici gasiti serviciile pentru batrani din toata tara, legislatie, articole despre sanatate si alte informatii utile seniorilor.
 7. Asociatia ASCENDENT
  Asociatia ASCENDENT ofera servicii de educatie, socializare si consiliere pentru copii de varsta scolara in centrele educationale din localitatile Copaceni si 1 Decembrie judetul Ilfov. Asociatia "Centrul de Studii si Programe pentru Dezvoltarea ...
 8. infoONG
  InfoONG este un portal ce se adreseaza atat persoanelor care vor sa afle detalii despre infiintarea unui ONG, cat si organizatiilor deja infiintate, ce doresc sa afle sau sa publice informatii de interes general.
 9. Reteaua de Arte pentru Comunitate
  Impreuna - Reteaua de arte pentru comunitate - loc de intalnire a practicantilor si beneficiarilor de Activitati si Terapii prin Arte Combinate pentru Persoane cu Nevoi Speciale.