Direct la continutul paginii »

Eugen LUCAN

                  

Site-ul Eugen LUCAN are urmatoarea prezentare:
sucCESE, promovarea valorilor, societatea civila, Umanitate, asistenta sociala, drepturile copilului si libertatile fundamentale ale omului, educatie, formare, terapie, creativitate, evaluare, consultanta, supervizare, management, cercetare, ONG-uri, solidaritate sociala, cultura, arta, fonduri, finantatori, dezvoltare durabilaAceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: lucan eugen facebook; lucan; EUGEN LUCAN; iphone 4 geam spart forum; Cafeneaua politica si literara; eugen.lucan;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


Eugen LUCAN
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.

Resurse similare - Eugen LUCAN:

 1. Societatea handicapatilor locomotor din Romania
  Societatea handicapatilor locomotor din Romania, asociatie, fundatie, ONG organizatie pentru persoane cu handicap locomotor. Unitate protejata persoane handicap locomotor. Portal, website, forum discutii pentru persoane cu handicap locomotor. Centru ...
 2. Cafeneaua politica si literara
  Publicatie de informare, analiza si cultura politica
 3. Actiunea Romana
  Site al Asociatiei Actiunea Romana. Dedicat studierii istoriei romanesti interbelice. Contine cercetari, documente din presa vremii, sinteze.
 4. Asociatia ProStemCell
  Asociatia ProStemCell militeaza pentru promovarea, respectarea si garantarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, integarea socio-profesionala, sprijinirea tratarii, reabilitarii si cresterea calitatii vietii acestora.
 5. Seniori.ro - Resurse pentru seniori
  Seniori.ro este un site de resurse pentru persoanele in varsta si familiile lor. Aici gasiti serviciile pentru batrani din toata tara, legislatie, articole despre sanatate si alte informatii utile seniorilor.
 6. Asociatia ASCENDENT
  Asociatia ASCENDENT ofera servicii de educatie, socializare si consiliere pentru copii de varsta scolara in centrele educationale din localitatile Copaceni si 1 Decembrie judetul Ilfov. Asociatia "Centrul de Studii si Programe pentru Dezvoltarea ...
 7. infoONG
  InfoONG este un portal ce se adreseaza atat persoanelor care vor sa afle detalii despre infiintarea unui ONG, cat si organizatiilor deja infiintate, ce doresc sa afle sau sa publice informatii de interes general.
 8. Reteaua de Arte pentru Comunitate
  Impreuna - Reteaua de arte pentru comunitate - loc de intalnire a practicantilor si beneficiarilor de Activitati si Terapii prin Arte Combinate pentru Persoane cu Nevoi Speciale.
 9. Prdinul Cavalerilor Echitatii
  Ordinul Cavalerilor Echitatii, asociatie nonguvernamentala si apolitica care dezvolta spiritul civic si apararea drepturilor omului.