Direct la continutul paginii »

Asociatia ASCENDENT

                  

Site-ul Asociatia ASCENDENT are urmatoarea prezentare:
Asociatia ASCENDENT ofera servicii de educatie, socializare si consiliere pentru copii de varsta scolara in centrele educationale din localitatile Copaceni si 1 Decembrie judetul Ilfov. Asociatia "Centrul de Studii si Programe pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale Comunitare-ASCENDENT" (Asociatia ASCENDENT) a fost infiintata in anul 2000.Viziteaza site-ul »

Imagine site


Asociatia ASCENDENT
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.

Resurse similare - Asociatia ASCENDENT:

 1. infoONG
  InfoONG este un portal ce se adreseaza atat persoanelor care vor sa afle detalii despre infiintarea unui ONG, cat si organizatiilor deja infiintate, ce doresc sa afle sau sa publice informatii de interes general.
 2. Reteaua de Arte pentru Comunitate
  Impreuna - Reteaua de arte pentru comunitate - loc de intalnire a practicantilor si beneficiarilor de Activitati si Terapii prin Arte Combinate pentru Persoane cu Nevoi Speciale.
 3. Prdinul Cavalerilor Echitatii
  Ordinul Cavalerilor Echitatii, asociatie nonguvernamentala si apolitica care dezvolta spiritul civic si apararea drepturilor omului.
 4. Asociatia Aqvarius
  Asociatia Aqvarius (Aquarius) promoveaza creatia, comunicarea, cunoasterea; ofera informatii despre noua paradigma culturala, spiritualitate romana si universala, respectul pentru natura, alimentatie naturala, tineri creatori, drepturile si ...
 5. Asociatia Angel
  Asociatia ANGEL ajuta persoane in situatii de dificultate, indiferent de natura si cauza acestora, pe teritoriul national si in afara lui.
 6. CRED
  Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana. Consiliere psiho-sociala, psihoterapie, informare, asistarea minorilor si tinerilor, intalniri si seminarii de formare a educatorilor.
 7. Asociatia Pentru Sanse Egale
  Asociatia Pentru Sanse Egale este o asociatie nonguvernamentala, ce are ca scop informarea asupra drepturilor omului, abuzurilor si egalitatatii de sanse.
 8. Partidului Liberal Democrat - Sector 4
  Site al filialei sectorului 4 a Partidului Liberal Democrat. Te reprezinta!
 9. Centrul de Informare Transilvania PRO
  centrul de informare transilvania pro medias informationszentrum ioan pongracz ioan stoica antiglobalizare anticoruptie pink light top 10 bad boys black democracy romania latina generatia 89 societatea civila