Direct la continutul paginii »

Vin cu eticheta personalizataGalerie foto

Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.

Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.

Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.

Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

Idee de mesaj: "Fiecare zi e un inceput, o noua sansa de a deveni mai buni, de a face mai mult si mai bine, a zambi mai mult. Astazi este ziua ta, zi in care, mai mult ca oricand trebuie sa crezi in visele tale."

Mesajul personalizat face din sticla de vin cu eticheta personalizata un dar din suflet.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

51
 1. Vin cu mesaj personalizat


  Vin cu mesaj personalizat "Fii fericit" - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata. Mesajul nostru:"Sa traiesti din plin si suflet sa pui in tot ceea ...

 2. Pahare broderie argintie


  Pahare broderie argintie - Set de 2 pahare din cristal lichid, personalizate prin pictura manuala si personalizate cu numele partenerilor.Termen de executie: 3 zile de la data lamuririi tuturor detaliilor.

 3. Aspiratii


  Aspiratii - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata. Idee de mesaj: "Aspiratiile se implinesc, ai grija ce-ti doresti".

 4. Partea plina a paharului


  Partea plina a paharului - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Fie ca intotdeauna sa vezi doar partea plina a paharului."Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs. Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 5. Sarbatori fericite


  Sarbatori fericite - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.Eticheta se personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 6. Noroc


  Noroc - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Mult noroc,succes si fericire. Sarbatori fericite!"Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

Vezi Vin cu eticheta personalizata in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL