Direct la continutul paginii »

Partea plina a paharuluiGalerie foto

Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Fie ca intotdeauna sa vezi doar partea plina a paharului."

Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.

Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.

Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

39
 1. Sarbatori fericite


  Sarbatori fericite - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.Eticheta se personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 2. Noroc


  Noroc - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Mult noroc,succes si fericire. Sarbatori fericite!"Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 3. Cele bune


  Cele bune - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Toate cele bune sa se-adune. La multi ani!"Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs. Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 4. Sticla de vin


  Sticla de vin "Dorinte" - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "La multi ani! Dorintele sa se-mplineasca an dupa an."Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 5. Narcise


  Narcise - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "La multi ani! Iti doresc zile senine, de fericire pline."Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 6. Vin eticheta personalizata


  Vin eticheta personalizata - Fie ca dorintele sa se implineasca an dupa an, sa ai parte de nenumarate zile insorite si multa, multa fericire! La multi ani! - eticheta care face din sticla de vin un dar din suflet.Eticheta se poate personaliza cu mesajul si date dvs.Sticla de vin Recas sau Mulfatlar, demisec, cu eticheta ...

Vezi Partea plina a paharului in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL