Direct la continutul paginii »

Vin cu mesaj personalizat "Fii fericit"Galerie foto

Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.

Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.

Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.

Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

Mesajul nostru:
"Sa traiesti din plin si suflet sa pui in tot ceea ce faci,
Sa razi si sa fii fericit,
Sa iubesti din toata inima ta si iubire ti se va da.
Traieste, Fii Fericit si Iubeste sunt lectii de invatat
Pentru Toata Viata Ta!" - un mesaj ce poate fi personalizat. Mesajul face din sticla de vin cu eticheta personalizata un dar din suflet.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

25
 1. Pahare broderie argintie


  Pahare broderie argintie - Set de 2 pahare din cristal lichid, personalizate prin pictura manuala si personalizate cu numele partenerilor.Termen de executie: 3 zile de la data lamuririi tuturor detaliilor.

 2. Aspiratii


  Aspiratii - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata. Idee de mesaj: "Aspiratiile se implinesc, ai grija ce-ti doresti".

 3. Partea plina a paharului


  Partea plina a paharului - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Fie ca intotdeauna sa vezi doar partea plina a paharului."Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs. Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 4. Sarbatori fericite


  Sarbatori fericite - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesaj.Eticheta se personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 5. Noroc


  Noroc - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Mult noroc,succes si fericire. Sarbatori fericite!"Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs.Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

 6. Cele bune


  Cele bune - Sticla de vin cu eticheta personalizata cu mesajul: "Toate cele bune sa se-adune. La multi ani!"Eticheta se poate personaliza cu mesajul si datele dvs. Vin de Recas, demisec sau Mulfatlar, demisec.Pentru comenzi numai de etichete, solicitati oferta personalizata.

Vezi Vin cu mesaj personalizat "Fii fericit" in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL